Piškotki so tekstovne datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta shranijo na uporabnikovo napravo, s katero je uporabnik dostopal do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta lahko ponudnik dostopa do podatkov na uporabnikovi napravi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov.

Ponudnik s pomočjo piškotkov zagotavlja boljše in uporabniku bolj prijazno in prilagojeno delovanje in prikazovanje spletnega mesta, obenem pa mu piškotki pomagajo pri analizi uporabnikov in pri beleženju obiska (statistični nameni) ter za bolj učinkovito oglaševanje.

Piškotki oziroma podatki, zbrani z njihovo pomočjo, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu zakonodaje o varstvu osebnih podatkov in z njimi ni mogoče ugotoviti, za katero konkretno osebo gre. Dovoljenja za namestitev piškotkov lahko uporabnik kadarkoli nastavi tudi v svojem spletnem brskalniku, ki ga uporablja za dostop do spletnega mesta www.sandibitenc.com

www.sandibitenc.com uporablja lastne piškotke, obenem pa omogoča nekaterim tretjim osebam, da na uporabnikovo opremo namestijo svoje piškotke (t. i. piškotki tretjih).

Podatki o posameznih piškotkih, o upravljavcih podatkov, ki se pridobijo s temi piškotki, namenih obdelave zbranih podatkov in o trajanju piškotkov so navedeni v spodnji tabeli:

Upravljalec podatkovIme piškotka / trajanjeNamen obdelave zbranih podatkov
sandibitenc.comPHPSESSID / čas sejeTa piškotek nam pomaga, da vas prepozna, preveri vaše pravice dostopa, in vam dovoljuje dostopanje do vsebine.
sandibitenc.com_ga / 2 letiPiškotek je del Google Analytics storitve, ki nam omogoča izdelovanje statistike obiska spletnih strani. Piškotek ne zbira vaših osebnih podatkov.
sandibitenc.comwordpress_logged_in / čas sejePiškotek povezan z geslom zaščitenih območjih naše spletne strani.
sandibitenc.com_icl_current_language / 24 urPiškotek za serviranje pravilne jezikovne različice strani.
sandibitenc.comwordpress_test_cookie / čas sejeTest ali ima vaš brskalnik omogočene piškotke ali ne.
sandibitenc.combp-activity-oldestpage / čas sejeBeleži vašo zadnjo obiskano stran.
sandibitenc.comeform-submission- / 1 letoShranjuje vsebino izpolnjenega obrazca, da ne izgubite podatkov pri prekinitvi povezave.
sandibitenc.comfusionredux_current_tab / 1 letoShrani odprt zavihek pri podajanju vsebine z zavihki.
sandibitenc.comprivacy_embeds / 1 letoShrani nastavitve za dovoljenje piškotkov.

Uporabnik lahko dovoljenja za namestitev piškotkov nastavi in kadarkoli spremeni, prilagodi ali prekliče tudi v brskalniku, s katerim dostopa do spletnega mesta.